Tuesday, April 17, 2012

Mirai Nikki

Mirai Nikki ehk Future Diary
Žanr : Survival horror, Psychological, Supernatural, Mystery
Aasta : 2011-2012
Stuudio: Asread
Alus: Sakae Esuno samanimeline manga
Episoode: 26/26


Sisust:
Psühholoogiline triller räägib Yukiterust, kes ei ole hea suhtleja. Ta veedab suurema osa ajast kirjutades oma päevikut telefoni ning rääkida oma väljamõeldud sõbraga, Deus Ex Machina'ga - The God of Time and Space ( aja ja ruumi jumalaga). Kuid Yuki hiljem leiab, et Deus on rohkem kui tema kujutelma vili, kui ta laseb Yukil osaleda battle royale's üheteistkümne inimese vastu. Igale võistlejale on antud spetsiaalne telefon(päevik), mis suudab ennustada tuleviku. Iga päevik on teistest erinev, mis annab teatud eelised, kuid neil on ka puudused. Järgmise 90 päeva jooksul peab selguma võitja ehk ainuke ellujääja, kellest saab uus aja ja ruumi jumal.
(allikas: myanimelist)


Oma arvamus:
Üks neist animetest, mis oli lõpuni oodatud ning ei muutunud igavaks seda vaadates. Kuigi vahepeal oli tahtmine pooleli jätta, sest peategelane oli tundus liiga nõrk. Kordagi ei lugenud edasi kuskilt, et mitte spoilida järgmist episoodi. 


Isiklik hinnang animele on 8/10, kuna Yuki alguses ei taha võita, kuid alles peale favoriidi staatuse saamist hakkab võidu poole ennast liigutama.
Pilte ka:












































Kõik päeviku omanikud koos Deus ex Machinaga

No comments:

Post a Comment